Het is vandaag de nationale Dag van de Leerkracht. Een goed moment om een lijstje te maken met cadeau ideeën voor meesters en juffen.

Nationale Dag van de Leerkracht

Ieder jaar wordt op 5 oktober waardering uitgesproken voor de leerkrachten in het basis-, middelbaar- en hoger onderwijs. Het onderwijs wordt in het zonnetje gezet en er wordt gesproken over het belang van onderwijs in de maatschappij. Leerkrachten krijgen van de scholen meestal een kleinigheidje en ook leerlingen spreken hun waardering uit richting de leerkrachten. Dit kan al heel simpel met een handdruk, want ook dat heeft veel impact op leerkrachten.

Als je toch gaat voor het geven van een cadeau voor de nationale Dag van de Leerkracht ben je bij deze blog aan het juiste adres. Ik heb een lijstje gemaakt met verschillende cadeaus die je kunt geven als je waardering wilt tonen voor de leerkrachten in het onderwijs.

Idee 1. Een kant en klaar cadeau

Het bestellen van een cadeau voor meesters en juffen kan gemakkelijk door gebruik te maken van bijvoorbeeld bol.com. Op deze website vindt je talloze kant-en-klare cadeaus die je met een kaartje direct persoonlijk maakt. Kies bijvoorbeeld voor…

Dit is een greep uit de cadeautjes die beschikbaar zijn op bol.com, bekijk alle cadeautjes snel en bestel ze direct!

Idee 2: Do It Yourself

Naast de talloze kant-en-klare cadeaus voor leerkrachten is het maken van een eigen cadeau voor de leerkracht ook een blijk van waardering. Dit kun je doen met de gehele klas, maar ook is dit natuurlijk mogelijk op individuele niveau. Veel voorbeelden zijn te vinden via diverse blogs, hieronder vind je een blog van mij met ideeën!

Voor ideeën om te maken met de gehele klas kun je mijn blog lezen: 10x cadeau’s voor jouw leerkracht in het basisonderwijs. In deze blog licht ik cadeaus toe die je met de gehele klas kunt maken voor de leerkracht.

Cadeau idee juf

Idee 3: Pinterest

Naast de kant-en-klare cadeaus en Do It Yourself blogs kun je ook altijd rondsnuffelen op Pinterest. Op deze website zijn tientallen ideeën te vinden van ouders die iets hebben gemaakt voor de meesters en juffen. Bekijk vooral ook even Pinterest om inspiratie op te doen.

Na deze ideeën en linkjes naar andere blogs moet je wel een keuze kunnen maken. Alvast een fijne Dag van de Leerkracht en veel succes met het uitkiezen van een cadeau!

Kun je nou geen genoeg krijgen van blogs over de Ideeën en andere onderwerpen? Lees dan snel mijn blog over 10x afscheidscadeau voor jouw stagiaire van de pabo en 8x de beste traktatie voor jouw stageklas pabo Deze blogpost bevat affiliate marketing links.

Meer lezen over de PABO

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *