Ben jij benieuwd waar je de regulieren en universitaire pabo in Nederland kunt vinden? Ik heb ze voor jou op een rijtje gezet!

Toen ik mij bij de pabo aanmeldde in Groningen wist ik niet dat er ook veel andere steden waren waar ik zou kunnen studeren. Daarom zet ik voor jou alle 46 locaties in Nederland op een rijtje waar jij de pabo kunt gaan doen. Zo heb jij in één oogomslag helder waar je zou kunnen gaan studeren en kun je gemakkelijk een keuze maken.

Alle pabo’s in Nederland per provincie

pabo in Nederland

Ik hoop dat ik jou met dit overzicht veel informatie heb kunnen geven over de pabo in Nederland en de mogelijkheden. Laat het mij gerust weten in de reacties, ik ben namelijk erg benieuwd aar jouw mening over de verschillende pabo’s in Nederland.

Wil je meer weten over de pabo? Laatst schreef ik Studiekeuze: Ik koos voor de PABO en De leukste vakken op de PABO jaar 1.

Meer lezen over de PABO